Repræsentantskabsmødet den 25. september 2021

Posted on:

Den 25. september blev det ordinære repræsentantskabsmøde afholdt i Håndværker- og Industriforeningens lokaler i Horsens, hvor Horsens-koret også har øvelokaler.Den afgående formand Lau Michelsen skriver efter mødet:

”Lørdagens repræsentantskabsmøde i Horsens forløb helt efter forventning.

Mange var mødt, og alle var enige om at løse problematikkerne i fordragelighed.

Der blev uden dramatik valgt en bestyrelse og udpeget et musikudvalg. 

Tak for det, og tak til alle fremmødte for positiv indstilling til bevarelse af DSF.”

Du kan læse referat af mødet ved at klikke her og formandens beretning ved at klikke her..

Efterfølgende reception

Efter mødet blev der afholdt en reception for Lau – til stor overraskelse for hovedpersonen selv. Lau blev ved denne lejlighed udnævnt til æresmedlem af sangerforbundet efter 30 års utrætteligt arbejde som formand for sammenslutningen.

Lau skriver efterfølgende i en mail til korene:
”Tak til DSF for tilliden til at være medlem af musikudvalget siden 1984 og til i de seneste 30 år at varetage formandsposten. Det har været en positiv og oplevelsesrig tid.
Tak til DSF for den fornemme hædersbevisning og flotte gave i anledning af afskeden. Tak til Erik Hansen for at arrangere en reception med deltagelse af gæve sangere fra mange kor. Tak til alle, der mødte op, og tak til alle rundt i korene for positivt og givende samarbejde gennem årene.
Jeg håber, at den nyvalgte formand og bestyrelse må møde samme åbenhed og imødekommenhed i årene fremover.
Sangerhilsen
Lau”

Den nyvalgte formand er Kristian Bæk Michelsen fra mandskoret Dunkel Dirks, København. Vi ønsker Kristian velkommen til arbejdet, tillige med de øvrige fire nyvalgte bestyrelsesmedlemmer og de tre genvalgte bestyrelsesmedlemmer.